Janine

Lichaamsgerichte
transmissie- & traumatherapie

Over mij

Ik ben Janine

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van transformaties of overgangen in het leven door middel van spirituele en persoonlijke ontwikkelingstransmissie waarbij je innerlijke groei en bewustwording ervaart. Het is vergelijkbaar met het overbrengen van inzichten,  zelfreflectie en positieve veranderingen in je leven. Denk aan het afstemmen van je innerlijke versnellingen om een beter begrip van jezelf te krijgen en jezelf te ontwikkelen op spiritueel en persoonlijk vlak. Het is het doorgeven van krachtige elementen die je helpen groeien en bloeien als individu.

Ik heb van mijn persoonlijke uitdagingen en pijn een bron van kracht gemaakt in mijn individuele sessies combineer ik lichaamsgerichte transmissies, inzichten en spirituele begeleiding om andere te helpen soortgelijke transformaties te ondergaan. Alles in het leven is verbonden via het quantumveld.

Ik volgde diverse opleidingen: lichaamsgericht psychotherapie; psychologie; sjamanisme; familieopstelling; bonding; emotioneel lichaamswerk; groepswerk; psychotherapie; energetische healing; HSP; mental coach, praktische psychologie; Ademcoach; IEMT (voor snelle trauma verwerking) ; Human Design; subtiel Meesterschap; Tantra practioner, opgeleid door Sofia Sundari.

Tijdens alle opleidingen die ik gevolgd heb heb ik door de jaren ook heel wat sjamanistische ceremonies gedaan met plantaardige medicijnen alsook visionquests bij sjamanen over de hele wereld. Dit heeft me nog meer inzicht in mezelf en de wereld gegeven en deze kennis pas ik nog dagelijks toe in alles wat ik doe en creƫer.

Ik leerde mijn pijn omzetten in een kracht en dit leer ik nu aan jou