Over mij - Janine Van Hooren

 

Ik heb een enorme passie voor persoonlijke groei. Ik weet als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Vaak word kennis overgedragen via het hoofd, hierin onderscheid ik me want ik deel mijn uit ervaring. Daarom kan ik mezelf ook ervaringsdeskundige noemen. Ik geloof erin dat iedereen naar zijn volste potentie kan leven door zich te verbinden met de innerlijke wereld. Het is dan ook mijn missie om je te inspireren en te begeleiden om prioriteit te geven aan je eigen geluk, gezondheid en persoonlijke groei. (Door te investeren in een transformeer je leven programma ontdek je hoe jij de leiding kan nemen over het leven dat je graag wilt. )

 OPLEIDINGEN

Ik volgde diverse opleidingen: psychologie; sjamanisme ; familieopstelling; bonding; emotioneel lichaamswerk; groepswerk; psychotherapie; energetische healing; hsp; mental coach, praktische psychologie; Ademcoach; IEMT (voor snelle trauma verwerking) ;

Tijdens alle opleidingen die ik gevolgd heb heb ik door de jaren ook heel wat sjamanistische ceremonies gedaan met plantaardige medicijnen alsook visionquests bij sjamanen over de hele wereld. Dit heeft me nog meer inzicht in mezelf en de wereld gegeven en deze kennis pas ik nog dagelijks toe in alles wat ik doe en creëer. 

Contacteer me