Ademsessies

We kunnen overleven zonder eten en water voor dagen of weken maar zonder adem kunnen we maar enkele minuten leven
Als we worden geboren ademen we in. Als we sterven ademen we uit. Adem brengt leven. Je adem is er in ieder moment van je leven.

Als je contact maakt met je adem kom je in contact met je innerlijke. We zijn in onze cultuur het contact met de adem verloren omdat we dit vooral automatisch doen.

Je adem is een krachtig hulpmiddel voor groei, heling creativiteit en transformatie.

In een ademsessie adem je in en uit zonder tussenpozen dit heet verbonden ademen. Door verbonden te ademen ga je diepgaande heling voor lichaam en geest ervaren. Het is een veilige en natuurlijke manier om in het lichaam opgeslagen spanning en blokkades te bevrijden zonder hierbij woorden of je hoofd te gebruiken en zo de balans en harmonie in je lichaam te herstellen.

Iedere ademsessie is anders en biedt je dat wat jij op dat moment nodig hebt. Dat kan zijn: een vitaler lichaam, meer energie, nieuwe inzichten, losmaken van (oude) spanningen in je lichaam, je hoofd met je hart verbinden, meer zelfliefde, verbetering stressniveau en gezondheid… enz
Schrijf je in voor een ademsessie en leer loslaten door middel van je adem en voel je weer vrij, krachtig en in balans.

Benodigdheden: Gemakkelijke kledij en een fles water

De prijs voor een groepssessie van min. 8 personen is 44 EUR pp.

Ademsessie op de door jou gekozen locatie op aanvraag.

Kalender

27 juni 2023
8 augustus 2023
12 september 2023

Locatie: Vesta Diest. Langedijkstraat 36, 3290 Diest

Telkens van 19 tot 21u15

Prijs: € 44 per sessie 

Wat een fijne ervaring Janine. De laatste weken voelde ik me enorm eenzaam. Ik was ook bang om in een groep te komen ademen. Maar ik ben zo blij dat je me begeleid hebt om over deze angst heen te stappen want het heeft me zo enorm veel gebracht. Ik heb mezelf gevonden mijn hart is geopend en terwijl er niks in mijn omgeving is verandert voel ik me niet meer eenzaam sinds ik die ademsessie heb gedaan. Ik ben je zo dankbaar! Ik snap het nu ik was op zoek naar connectie in de wereld maar de enige connectie die ik moest maken was die met mezelf <3 eeuwige dankbaarheid voor het mooie werk dat je doet.
Veel liefs els

Net een zalige ademsessie achter de rug! Echt een aanrader. Voor het eerst in jaren weer ervaren hoe het voelt om helemaal vanuit de buik te ademen.
Dank je Janine!

 

Contacteer me voor meer info

Kom uit je hoofd en leef vanuit je hart