Voor wie

Lichaamsgerichte
transmissie- & traumatherapie

Waarvoor kan je terecht bij mij?

Trauma & angst
Rouwverwerking
Stress
Onzekerheid / zelfvertrouwen
Negatief denken en depressie
Zelfmoordgedachten
Gevoel niet goed genoeg te zijn
Kom je er zelf niet meer uit
Ik weet het niet meer
Laag Zelfbeeld
Problemen in relaties: vader/ moeder/
vrienden/ man / vrouw/ kind
Problemen op werk
Eetstoornissen
Faalangst
Burn-out
Bore-out
CVS
HSP
Fybromyalgie
Persoonlijke ontwikkeling
Leren werken met je seksuele energie
Seksuele verlangens en blokkades
Relatietherapie

Behandeling voor jou

Het lichaam heeft geheugen en iedere ervaring die we meemaken in het leven geeft een combinatie van verschillende emoties. Dit slaat zich allemaal op in het lichaam.
Het lichaam bestaat uit allemaal potjes zeg maar. Je hebt een potje voor woede, verdriet, onmacht, frustratie, onrecht, het gevoel niet goed genoeg te zijn schaamte enz. Als je niet geleerd hebt om emoties te uiten of je kunt niet voelen, wil het nog niet zeggen dat ze er niet zijn. Ze zitten namelijk allemaal opgeslagen in je lichaam. De trigger in het verleden zorgt voor een emotie in het heden ook al ben je je hier vaak niet van bewust.

Het kan dus zijn dat je allemaal lichamelijke ongemakken krijgt terwijl iedereen je vertelt dat er niks aan de hand is. Dit is vaak het gevolg van veel onbewust opgeslagen emoties uit het verleden. Je hebt veel geïncasseerd, je potjes lopen over en je weet zelf niet meer precies wat je nu voelt, maar je bent aan het overleven. Want rondlopen met volle potjes zorgt ervoor dat je uitgeput geraakt en een constant gevoel van vechten en hardheid hebt.

Het wil niet zeggen dat als je alles een plaats hebt gegeven dat het daarmee ook opgelost is, want een emotie in het heden komt altijd uit een trigger uit het verleden.
Via transmissies heb ik het vermogen om anderen te begeleiden bij het ontdekken van hun innerlijke kracht en het overwinnen van deze obstakels.

Behandelplan op maat: we kijken naar wat jij nodig hebt om zo snel mogelijk vooruitgang te boeken en een aanzienlijke verandering in je leven te kunnen aanbrengen zodat je meer tevreden succesvol en gelukkig door het leven kan gaan.

Een traumasessie om de triggers uit het verleden te neutraliseren kost 175 EUR excl. BTW. Op basis van een eerste gesprek (100 EUR excl. BTW) kijken we hoeveel sessies en welke technieken nodig zijn om jou terug in balans te krijgen. 

Voel je nog twijfel?

Niet erg. Maak een afspraak voor een eerste gesprek. Hierin gaan we op zoek naar wat voor jou de beste behandeling zal zijn. We maken een plan op en kijken samen hoe we verder gaan. 

Een intakegesprek kost éénmalig 100 EUR excl. BTW

Ook het gevoel dat je al vanalles geprobeerd hebt, maar zonder succes?