Recensies

De grond gleed onder mijn voeten weg…
alles was op… alles was teveel…
een moeilijk verleden van misbruik kwam bovendrijven…
trauma’s… flarden van beelden… schuld… schaamte… .
het ging niet meer… en ik gleed weg… weg uit mijn lijf..
overleven in plaats van leven…

al tijdens de eerste sessie voelde ik, dit is anders.. ze voelt…
ze voelt waar het zit… anders en bijzonder…
ze voelt mijn pijn… ze voelt de blokkades…
en daarnaast ook gewoon zo gewoon… luchtig lachend en echt…
vrij snel was ik op mijn gemak… en begon een bijzonder helend reis…

… er mogen zijn… met alles wat op dat moment is… gezien en gehoord worden…
ze nam me bij de hand… even onder haar vleugels en samen gingen we op weg…
samen…. en niet alleen…
ze staat letterlijk langs je als je de moedige stap neemt om in de spiegel te kijken…
confronterend, meteen to the point… Intens en heftig… en altijd samen…warrig… wazig… weg…

haar manier van werken en zijn voelde verfrissend… vernieuwend… verlichtend…
Niet enkel praten over, maar concreet overgaan tot actie…
precies passend met wat op dat moment nodig is.
Op het ritme van het alles leerde ze me hoe ik kan loslaten en ruimte scheppen.
dankbaarheid, vreugde, leven kwam in de plaats.
een bijzonder intens en helend proces… .

Lieve janine, het traject dat ik bij jou heb doorlopen heeft mijn hele leven verandert. Je oprechtheid waarmee je ook over jezelf deelt heeft enorm veel in mij bewogen. Al jaren ben ik in therapie maar nog nooit van de vele therapeuten die ik al heb gezien heeft iemand zo een grote verschuiving in me laten ontstaan dan jij. Ik ben je voor eeuwig dankbaar. Hetgeen waarvan ik dacht dat ik er nooit uit zou geraken is dankzij jou nu verleden tijd. Ik kan iedereen aanraden om bij jou in therapie te gaan ik ben je eeuwig dankbaar. Je concreetheid het weten aanpakken en alles met heel veel liefde hierdoor heb ik eindelijk mezelf terug gevonden en ben nu gelukkiger dan ooit. Ik hou terug van mezelf en van mijn leven. Bedankt lieve Janine zonder jou was me dit nooit gelukt.

Janine als therapeut is zo'n zuivere ziel met een warm hart! Ze durft heel spontaan, eerlijk en open te zijn wat heel confronterend is maar wel eerlijk en leerrijk als je er voor open staat. Tegelijk is ze zo liefdevol, begripvol en zonder oordeel dat je haar alles durft toevertrouwen. Die levenswijsheid van haar, je voelt gewoon dat ze zelf veel meegemaakt heeft en daardoor ook jouw pijn, verdriet, wanhoop en chaos in je hoofd heel goed kan begrijpen, plaatsen zodat je het zelf ook kan plaatsen en er lessen uit trekken, nieuwe ideeën opdoen, gewoon je leven opnieuw beginnen...

 

Mn ervaringen tijdens de ademsessie waren vooral het aanvoelen van connectie, vooral met mezelf maar zeker ook de mensen rond me. Het ademen an sich lijkt zo simpel en natuurlijk maar het totaal samengevloeide geheel van ervaringen, rituelen, begeleiding, groep, muziek, geur… heft ademen naar een surreëel niveau.

Het fysieke gedeelte had ik best wel onderschat, dat mn lichaam zo een “werk” ging te verduren krijgen was zowel zalig als vermoeiend tegelijk.

Het voelt alsof er een enorme ruimte is vrijgemaakt, nog meer ruimte waarin ik kan werken aan mezelf of rust vinden. En als kers op de taart ook nog eens verlost van pijn in mn onderrug waar fysieke manipulatie en training tijdelijk of weinig aan hielp.

Gerben

 

Wauw, wat een ervaring! Ik kan het iedereen aanraden! Alles klopte, de muziek, de setting, de connectie, de vrijheid maar vooral hoe je tijdens de sessie net de punten wist aan te raken waar ik een blokkade pijn of verkramping voelde. En de pijn trok weg en je begeleide me verder te gaan. Het was voor mij een magisch moment. Ik voelde me compleet veilig. Wat een heling!!
Rosa

Wat een fijne ervaring Janine. De laatste weken voelde ik me enorm eenzaam. Ik was ook bang om in een groep te komen ademen. Maar ik ben zo blij dat je me begeleid hebt om over deze angst heen te stappen want het heeft me zo enorm veel gebracht. Ik heb mezelf gevonden mijn hart is geopend en terwijl er niks in mijn omgeving is verandert voel ik me niet meer eenzaam sinds ik die ademsessie heb gedaan. Ik ben je zo dankbaar! Ik snap het nu ik was op zoek naar connectie in de wereld maar de enige connectie die ik moest maken was die met mezelf <3 eeuwige dankbaarheid voor het mooie werk dat je doet.
Veel liefs els

Net een zalige ademsessie achter de rug! Echt een aanrader. Voor het eerst in jaren weer ervaren hoe het voelt om helemaal vanuit de buik te ademen.
Dank je Janine!

Zeer intens en rustgevend. Het vraagt energie en het geeft energie. Hele speciale ademsessie gehad. Het voelt alsof ik een heel groot stuk balast kwijt ben waarvan ik nog niet een bewust was dat het er zat. Maar ik voel me zoveel energieker en rustiger. Ik heb alle vertrouwen dat het goed komt.

Recensie rouwbegeleiding.

Ik kwam bij Janine en ik wist het gewoon allemaal niet meer. Mijn zoon en man zijn gestorven, zo plots uit mijn leven genomen dat er voor mij geen doel meer in het leven was… Ik was op!! Leeg! Gevoelloos! Ik had geen reden meer. Zo ging ik al jaren door het leven. Ik had al met verschillende psychologen gepraat maar voelde me nooit begrepen. Toen kwam ik bij Janine, en ik voelde meteen… Dit is anders. Ze begrijpt me op een manier die ik kon voelen. Opeens kon ik terug voelen! Ze wist de juiste dingen tegen me te zeggen. Ze deelde haar eigen ervaringen en daar ben ik heel dankbaar voor. Het heeft me zoveel inzichten gegeven, ik heb weer zin in het leven. Heb eindelijk het verdriet dat als een donkere wolk boven mij hing kunnen verwerken. Ik ga terug lachend door het leven. Het is de beste investering die ik in mijn leven heb gedaan. Janine je bent echt je geld waard. Eeuwige dankbaarheid want door jou leef ik terug!

 

Tineke

Contacteer me voor meer info

Kom uit je hoofd en leef vanuit je hart