Ademsessies najaar 2020
Ik nodig je graag uit om de magie van een ademsessie te beleven

op 12 en 19 oktober - Malpertuus Godsheide

12 oktober volzet

Ademsessies 12 & 19 oktober

Ik nodig je graag uit om de magie van een ademsessie te beleven met een diepgaande helende werking op lichaam en geest. In een ademsessie adem je in en uit zonder tussenpauzes.
Het is een veilige en natuurlijke manier om in het lichaam opgeslagen spanning en blokkades te bevrijden, zonder hierbij woorden en je hoofd te gebruiken, en zo de balans en harmonie in je lichaam te herstellen.
Iedere ademsessie is anders en biedt je dat wat jij op dat moment nodig hebt. Dat kan zijn: een vitaler lichaam, meer energie, nieuwe inzichten, losmaken van (oude) spanningen in je lichaam, je hoofd en hart verbinden, meer balans, meer zelfliefde, verbetering stressniveau en gezondheid enz…
    
Door een simpele, verbonden ademhalingstechniek kom je uit je hoofd. Je aandacht gaat naar waar je ademhaling je brengt. Vaak met heel wat nieuwe inzichten en gevoelens van bevrijding, verbondenheid en liefde.
    
Schrijf je in voor deze sessie en leer loslaten door middel van je ademhaling en voel je weer vrij, krachtig en in balans.
 
De plaatsen beperkt gezien de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. 
Jouw gezondheid ligt me nauw aan het hart dus de veiligheidsvoorschriften worden strikt nageleefd. 
    
De plaatsen zijn beperkt, je inschrijving is pas definitief na betaling van de bijdrage op rekeningnr: BE89 0004 4374 4785 met als mededeling je Naam en datum van de sessie.
    
Benodigdheden: Gemakkelijke kledij en een  fles water 
Matje en dekens heb ik, maar als jij je veiliger voelt met je eigen matje en deken ben je welkom om deze mee te nemen!
    
    Datum: 12 & 19 oktober 2020 (OPGELET: 12 oktober 2020 volzet)
    Tijd: 19u – 21u15
    Prijs: 35 euro
    Locatie: Malpertuus Godsheide Vossenbergstraat 56 3500 Hasselt 
 
Malpertuus is een nieuwe locatie, hier is enorm veel ruimte zowel binnen als buiten. De sessie kan dus buiten doorgaan!!!!  Tel: 0471563246 

Ademsessesies